lauantai 2. tammikuuta 2016

Vieraslistan koostumus

Olen lukenut parista blogista mietintöjä häiden vieraista. Samalla, kun tarkastin onko vieraslista ajantasalla, ajattelin vähän avata myös meidän vieraslistan koostumusta. Ensimmäisen version vieraslistasta laadimme jo kihlautumistamme seuranneena päivänä. Toisin sanoen reilu vuosi sitten. Lista ei ole oikeastaan matkalla muuttunut juurikaan. Muutama lisäys on tullut, mutta ketään ei ole poistettu (ukkinikin on yhä listalla ja varmasti myös ajatuksissa mukana päivässä). Halusimme pitää häät intiiminä, mutta kuitenkaan emme halunneet jättää ketään meille tärkeää ihmistä kutsumatta.

Perhe:

Perheeseen lasketaan molempien vanhemmat (vanhempiin on luettu myös uudet puolisot), sisarukset, isovanhemmat ja muutama muu lähisukulaiseksi luettava henkilö tai avec. Tähän listaukseen tulleiden nimien kohdalla ei luonnollisesti tarvinnut miettiä hetkeäkään kutsuako vai ei. 

Yhteensä 23 henkilöä.

Ystävät:

Ystävistä kutsumme meille merkityksellisiä ihmisiä eriympäristöistä. Kuitenkin ajatuksena on, että esim. työkaverit ovat sellaisia, joita nähdään muutoinkin kuin töissä. "Vakituiset" puolisot ja lapset saavat myös kutsun.

Yhteensä 20 henkilöä, joista 2 on lapsia.

Muut sukulaiset:

Muista sukulaisista kutsuimme myös ne läheisimmät, joiden kanssa olemme tekemisissä. Tässä sarjassa on meidän tätejä, setiä, enoja sekä serkkuja puolisoineen ja lapsineen. 

Yhteensä 25 henkilöä, joista 3 on lapsia.

Vieraslistallamme on nyt yhteensä 68 henkilöä, joista 5 on lapsia.

Kuva

Itse emme kuvan mukaista "apuria" käyttäneet, mutta se voi laittaa ajatuksia liikkeelle siitä mistä voi luopua tai toisaalta taas kelle lähettää avec/henkilökohtaiset kutsut.

Vinkkinä voisin muuten kertoa, että suurena excel-taulukkojen rakastajana olen listannut kaikki kutsutut sinne osoitteineen, Taulukossa on myös paikka erityisruokavalioon ja kyyditystarpeeseen, jotka kysytään vierailta ilmoittautumisen yhteydessä. Kutsut ovat edelleen tilaamatta ja päättämättä, pitäisi nyt tammikuun aikana orientoitua niiden suhteen, että ne saadaan ajoissa lähtemään matkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti