perjantai 22. tammikuuta 2016

Love Me Do häätapahtuma

Hellurei!

Huomenna menee mun häämessuneitsyys, kun suuntaan kohti kaapelitehdasta ja Love Me Do häätapahtumaan. Suosittelen kaikkia kynnelle kykeneviä tulemaan paikalle, koska tapahtuma on ilmainen ja näytteilleasettaja joukko on mielettömän suuri.Pari päivää sitten sain hurjan iloisia uutisia, kun kuulin, että blogini oli äänestetty vuoden hääblogiäänestyksessä 10 parhaan joukkoon, eli finaalissa ollaan! Olin todella hämmentynyt, ehkä vähän jopa järkyttynyt (Mutta silleen hyvällä tavalla). Suuret ja mitä nöyrimmät kiitokset kaikille äänestäneille! Jokainen ääni on lämmittänyt mieltä palajon :)

Minä, kun kuulin Vuoden hääblogi äänestyksen finaaliin pääsystä.


Mun messupäivä tulee koostumaan siitä, että jo hyvissä ajoin suuntaan yksin messuille ja menen käymään hääbloggareille pystytetyssä loungessa. Jossain vaiheessa mieheni tulee myös messuilemaan ja silloin tullaan varmasti kiertämään messualuetta enemmän läpi ja ehkä vähän jopa shopppailemaan. Iltapäivästä saapuvat sitten ystävät paikalle, joiden kanssa jännitetään etenkin vuoden hääblogi äänestyksen tuloksia.En ole luonut itselleni hirveän suuria odotuksia häämessuja ajatellen, koska en oikeastaan tiedä mitä sieltä pitäisi odottaa.. Ehkä itse haen sitä häähumputus tunnelmaan pääsyä. Meidän häihin on aikaa enää 4 (?!) kk ja nyt alkaa jo vähän jännittää :)

Jos näätte mua messuilla, niin tulkaa ihmeessä nykäsemään hihasta :)

1 kommentti:

  1. Nähdään messuilla! Itse tulen kaason kanssa kaksin paikalle, enkä tule sinne loungeen, mutta jos törmäillään muuten, niin moikataan!

    VastaaPoista