torstai 14. tammikuuta 2016

Maailman nopeimmat ja helpoimmat kiharat!

Mulla on ollut suurena ongelmana tehdä itselleni kiharat, jotka pysyisivät. Hiuslaatuni on todella suora ja kaikilla laitteilla kiharat on suoristuneet jo siinävaiheessa kun niiden teko on vielä kesken. Pikkujoulukauden kynnyksellä yritin googlailla keinoja kauniiden ja pysyvien kiharoiden luontiin pitkille hiuksille. Bongasin jostain maininnan BaByliss Curl Secret automaattikihartimesta.

Lähdinpä sitten googlailemaan mistä moisen löytäisi parhaimapaan hintaan ja kuin käskystä vemepele oli halvennuksessa Stockmannilla! Äkkiä Stockalle hakemaan oma kotiin ja heti testiin. Kiharrin lupaa seuraavaa:

"BaBabyliss Curl Secret C1100E on vallankumouksellinen hiustenmuotoilija pantentoidulla teknologialla, joka varmistaa vaivattoman hiustenkiharrukseen. Luot upeita kiharia käden käänteessä. Patentoitu AutoCurl teknologia takaa vaivattoman hiustenkiharruksen. Tämä vallankumouksellinen uusi tekniikka varmistaa että kiharoista tulee kauniit ja kestävät ilman että poltat itsesi. Kauniit kiharat vaivattomasti." (Gigantti)


Kihartimessa on kaksi eri lämpöasteikkoa, joista miedompaa suositellaan esimerkiksi vaalennetuille hiuksille. Aika-asetuksia on kolme, joista omansa valitsemalla voit saada laineet, rennot kiharat tai "tiukat kiharat". Kiharrinta käytetään asettamalla maksimissaan 3 cm paksu, kammattu hiusosio laitteen väliin, jolloi kiharrin vetää hiukset sen sisälle. Laite alkaa pippailemaan ensin harvemmin, jolloin kiharat valmistuu. Kolme peräkkäin tulevaa piippausta ilmoittaa kiharan olevan valmis, jolloin laite "avataan" ja tuloksena on kaunis kihara. Helppoa ja nopeaa!Vaarana voi olla hiuksen jääminen jumiin laitteeseen. Itselläni näin on käynyt silloin, kun osio on ollut liian paksu tai siinä on ollut takkuja. Tuolloinkin olen vain avannut laitteen ja hiukset ovat lähteneet pois sieltä vaivattomasti ilman repimistä. Ennen kihartamista on myös hyvä muistaa, että hiusten on oltava täysin kuivat ennen käsittelyn aloittamista.

Laite on ollut täydellinen! koko pään kihartamiseen menee aikaa noin 20 minuuttia ja kiharat ovat pysyneet loistavasti, jopa seuraavaan päivään. Kiharan pohjalle olen laittanut yleensä lämpösuojaa, tyvenkohottajaa, muotovaahtoa ja joskus suolasuihketta. Viimeistelyyn latvaöljyä kiiltoa tuomaan ja sähköisyyttä poistamaan ja hiuskiinnettä. Kiharrin vaihtaa pyörimissuuntaa välillä, jolloin kiharista tulee "luonnolliset" ja tarpeeksi rennot minun makuuni. Lisää glooriaa laite saa pitkästä,pyörivästä johdosta. Täyden kympin laite!
kevyesti avatut kiharat ennen viimeistelyaineita.
(Kuvassa oleva tympeän näköinen nainen olen minä:D )

Tähän laitteeseen liittyen, viimeistään viikonloppuna jaan teille helpon kampausvinkin, jonka voi loihtia esim. kaasolle ja miksipä ei morsiammellekin.

2 kommenttia:

 1. Hei tämä olisi aivan loistava arkikäyttöönkin, kiitos vinkistä! :) Omat hiukset kihartuu kyllä, mutta tukkaa on sen verran paljon, että kihartamiseen menee ikuisuus kun pitää koko pää vääntää pienissä osissa, niin tulee harvoin tehtyä mitään laineita.

  Olen just miettinyt, onko tuo ihan pilipalituote ja sitten jos hiukset jää jumiin sinne laitteeseen, niin kiva kun joutuu leikkaamaan irti :D Mutta ehkä uskallan tämän perusteella ostaa oman kihartimen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii myös arkikäyttöön! En voi kuin suositella. Oon ollu maailman tyytyväisin :)

   Poista