sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Helppo kampausvinkki

Heippa,

Edellisessä postauksessani kerroin superhyvästä kihartimesta, jonka ostin joulun alla. Haluankin jakaa helpon kampausvinkin,joka liittyy myös tuohon kirhartimeen.

Viimeaikoina kampauksissa on nähty paljon erilaisia lettejä. Tässäkin kampauksessa on helpohko Hollantilainen letti. Kampauksen tein uudeksi vuodeksi pikkusiskolleni ja koskaan aiemmin en ollut tuollaista lettiä tehnyt. Minulla ei ole nyt vaihevaiheelta kuvia tai videoita, mutta jaan teille videon, jota itse käytin lettiä tehdessäni hyödyksi.Hollantilainen letti tehdään samaan tapaan, kuin ranskalainen letti. Erona vain, että ranskalaisessa letissä sivulta mukaan otettavat hiukset tulevat keskiosion yli ja hollantilaisesa ne menevät keskiosion ali. Kun letti on valmis (ja esimerkiksi pinneillä tai kuminauhalla kiinnitetty), sitä löysennetään vetämällä kevyesti osioita auki.

Me aloitimme kampauksen kihartamalla hiukset etuosaa lukuunottamatta. Sen jälkeen tehtiin letti ja lopuksi viimeisteltiin kihartamalla loput hiukset sekä aseteltiin hiukset muutamalla pinnillä ruotuun. Tokikin kampaus on nyt vähän pörhäkkä, mutta sen saa kuriin kampaamalla osiot hyvin ennen letittämistä ja hoitamalla tuon availun vähän hellävaraisemmin, kuin me tehtiin.
Kampaus on helppo ja opetteluun meni itselläni videon katselun verran. Kampauksen tekoon aikaa meni ehkä maksimissaan puolituntia. Pari harjoituskertaa, niin onnistuuu varmasti ja hääaamuna ei tarvitse panikoida. Kampausta on helppo myös varioida esimerkiksi tekemällä kiharoiden sijaan sivulle nutturan. Tästä helppo ja silti kaunis kampaus totetutukseen esimerkiki kaasolle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti