torstai 7. tammikuuta 2016

Love Me Do - hurmaavan erilainen häätapahtuma kaikille aisteille!

Nyt olis kuulkaas vertaishössötystä luvassa ja vieläpä sankoinjoukoin! Lauantaina 23.1.2016 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetään Love Me Do -häätapahtuma. Tapahtumassa on yli 200 näytteilleasettajaa, jotka tarjoavat elämyksiä kaikille aisteille! Mikä voi olla vielä parempaa?! No tietenkin se, että TAPAHTUMAAN ON VAPAA PÄÄSY! SIIS ILIMASTA!!

Tietenkin olen myös pikkasen innoissani ehdokkuudestani vuoden hääblogi -äänestyksessä. Eniten ääniä saaneethan julkaistaan tapahtumassa. Jännittävää <3Love Me Do -tapahtuman tuottajat haastoivat meitä bloggaajia pohtimaan, mitä aistillisia elämyksiä tapahtumasta voisi saada ja mikä mystinen kuudesaisti Love Me Do olisi.

Ei varmaan pitäisi myöntää, että jouduin käydä googlettamassa mitkä ne viisi aistia nyt taas olikaan. Wikipedia ei ole kovin luotettava lähde, mutta tässä tapauksessa uskon sen antamiin tuloksiin. Seuraavaksi lähdin tarkastelemaan Love Me Do:n ohjelmaa ja näytteilleasettajalistausta, jonka kautta lähden asiaa purkasemaan. 

Hajuaistista mieleeni tulee..

ensimmäisenä ruoka. Olen tällä viikolla saanut jonkinlaisen heräämisen kasvissyönnin globaaleista vaikutuksista ja siitä inspiroituneena haluan nostaa esille Kasvisravintola Soi Soi:n. Jo tuoksuu kasvisburgeri nenään... Toinen hajuaistiani hivelevä asia on miehen tuoksut. Tietenkin parhaalta tuoksuu se oma mies, joka vetäytyy varmasti mielellään tapahtuman Gent's Loungeen huilaamaan sillä välin,kun minä ja kaasot paahdetaan menemään. Vähän tulee mieleen myös (tuskan)hiki ja sitä voi tarjota polttari kategoriaan kuuluvat yritykset. HiMO Club:n nettisivut saa omat lanteeni pyörimään ja olkapäät irti!

Kuuloaistin osalta odotan eniten..

tapahtuman hyväntekeväisyys huutokauppaa, jota on tulee vetämään sympaattinen pariskunta Hirvaskankaalta. Suomen Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki Heli vaimonsa kanssa on ilahduttanut myös meitä kotisohvallamme. Myös kaasoni A odottaa heidän näkemistään paljon! Tietenkin odotan myös mitä musiikillista osaamista tapahtuma tuo mukanaan. Yksi kiinnostuksen kohde on bilebändi Ruby, joka oli vaihtoehtona myös meidän häidemme bilebändiksi. Kuuloaistiani hivelee myös poksahtelevat skumppapullot, joita voisi tarjota esimerkiki Travelling Champagne -Champagne vaunu.

Makujenmaailma saa mieleen..

taas ruuan. Suurena macaronleivosten rakastajana suosittelen tutustumaan Konditoria Pink Lemonin tarjontaan. Pink Lemonin kautta tulee macaronit meidän hääjuhlaamme. Lisäksi heillä on ainakin taivaallisia cupcakeja. En malta odottaa! Tapahtumassa on mieletön määrä muitakin makuelämyksiä lupaavia yrityksiä. Vesi herahti kielelle jo!

Suurena esteetikkona haluan nähdä..

kauniita asioita. Varmasti kaikki meistä morsiammista toivoo olevansa parhaimmillaan hääpäivänään. Tähän voi saada vinkkejä esimerkiksi pukeutumisen osalta. Viime päivinä olen ihastellut Ateljé Tuhkimotarinan ihania viime vuoden hääpukuja heidän blogistaan. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa. Muuta kaunista tarjoilee muunmuassa monet koruja suunnittelevat ja myyvät yritykset, joihin aion mennä toiveikkaana katsomaan vihkisormuksia. Etenkin Annette Tillanderin kauniit ja persoonalliset sormukset saavat varmasti huokailuja aikaan. Myös kukka-asiat ovat olleet viime päivinä pinnalla, joten ideoita häiden kukkiin on käytävä hakemassa alan yrityksiltä.

Tuntoaistini saa varmasti helpotusta..

kaikesta hiplailusta, jota pääsen tapahtumassa tekemään. Kaikki mekot, korut, asusteet, meikit ja herkut. Askartelua pelkäävänä aion kuitenkin suunnata hiplailemaan myös siihen liittyviä asioita. Ehkä löydänkin sisäisen askartelijani Sinellin pisteeltä ja hullaannun täysin askartelun maailmaan. Tai ehkä päädynkin tutustumaan Kitty Cat Beauty Ceterin palveluihin, jotta voisin saada hemmottelua osakseni ennen häitä.

Mikä se mystinen kuudes aisti sitten olisi? Se olisi "THE -aisti". Tiedättekö tunteen, kun kaikki tuntuu loksahtavan paikoilleen. Olet löytänyt THE-tulevan puolison, THE-juhlapaikan, THE-hääpuvun, THE-kampaajan, THE-pitopalvelun, THE-kuljetuksen ja kaikki muut palveluntarjoajat samankaton alta ja lopulta vietät THE-häät, THE-vieraiden kanssa. Hääyötä pääsette viettämään THE-hotelliin ja kaiken kruunaa THE-häämatka. Tärkein on kuitenkin THE-rakkaus <3

Toivottavasti Nähdään Love Me Do:ssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti