sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Hääkengät

Joskus muutama vuosi sitten haaveilin siitä, kuinka ostan hääpäiväkseni korkeat Manolot joilla "Carrie" -tyyliin keikistelen menemään. Nyt muutama vuosi myöhemmin en ole käyttänyt korkeampia korkoja pitkään aikaan ja mukavuus on kaiken A ja O. Mietin aika pitkään mikä olisi se "mun juttu" kenkien osalta. Vierastin hieman ballerinoja ja en myöskään halunnut kovin korkeita korkoja tai varsinkaan upottaa kenkiin mieletöntä summaa rahaa.

Toiset hääkenget löysin sattumalta jo viime kesänä. Silloin ostin  Joensuun Carlssonilta Chic merkkiset matalakorkoiset avokkaat, joiden edullisuus ja mukavuus yllätti positiivisesti. Korkoa on noin 5 cm, joten niillä jaksaa kyllä juhlia pidempäänkin. Lesti on myös tarpeeksi leveä jalkaani. Kengissä oli pieniä "liimausvirheitä", mutta ajattelin, että ne eivä käytössä näy mihinkään.Päätin kuitenkin, että siinä vaiheessa, kun aletaan oikeasti juhlia ja jorata, saa nuokin kengät lentää naulaan ja tilalle tulla kengät ilman korkoa. Tätä varten päätin hankkia pitkäaikaiset luottokengät nro 1! Nämä kengät ovat matalavartiset all white converset. Vaikka kengät kokovalkoisena ovat todella siistit ajattelin hieman tuunata niitä sopimaan tyyliini vielä paremmin. tuunamista varten ostin tekstiililiimaa, erilaisia strasseja ja lisäksi kankaalle tarkoitettua kohoväriä, jolla saa pursotettua helmiä kengän reunoille. Vielä ajattelin hankkia satiiniset nauhat ja kengät jäävät odottamaan häitä tarkasti suojattuna, jotta valkoinen kangas pysyy valkoisena :)


Millaisia hääkenkäratkaisuja muille on tulossa?

4 kommenttia:

 1. Ballerinat koko päiväksi! Ja jos toiset kengät pitää olla, niin enköhän mää mun valkoiset converset paa jalkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Conssit on kyllä ihan ykköset! Mulla on itseasiassa balleriinojen kanssa sellainen ongelma, että usein en jaksa olla ne jalassa koko päivää.. Ehkä siksi, että niissä on niin ohkaanen pohja?

   Poista
  2. Mä tilasin Heidiltä Rainbow Clubin ballerinat ja toivon, että ne ois paremmat! :) Heidi on luvannu tuunata ne mulle hääkuntoon :)

   Poista
 2. Oiiih ihanat Conssit!!! (: Mulla oli kolmet erilaiset kengät varattuna hääpäivään, mutta jostain kumman syystä (mitä en kyllä tajua) kävelin melkein kokoajan paljain jaloin :'D

  VastaaPoista