maanantai 30. maaliskuuta 2015

Ekat suunnittelutreffit kaasojen kanssa

Saimme sunnuntaina istuttua alas kaasojen kanssa ja hieman aloitettua häiden suunnittelua. Avuksi päätettiin etsiä juhlat.fi:n suunnitteluapulainen, jonka kautta sai kätevästi katsottua to-do listaa, sekä aikataulutusta aisioiden hoidon suhteen. Palvelimeen saa esille myös budjetin, vieraslistan sekä ohjelman. Itse toivoisin, että vieraslistan vieraat saisi jotenkin niputettua "perheittäin". Ehkä siellä sellaien toiminto onkin, mutta itse en ainakaan nopealla googlella löytänyt. Tuonne saisi kivasti myös osoitteet ylös kutsujen lähetystä odottamaan.


Palvelimen käyttäjiksi voi kutsua myös tarvittavan "toimikunnan" kuten kaasot ja bestmanin. Me hoidetaan kaasojen kanssa perusasiat kuntoon ja kutsutaan tarvittavat lisähenkilöt sinne sitten myöhemmin :) Suosittelen kokeilemaan kyseistä palvelinta :)Saatiin sovittua myös päivä, jolloin lähdetään hääpuku metsälle. Ehkä tämä kaikki konkretisoituu sen jälkeen?

4 kommenttia:

  1. Mä laitoin kaikki sukunimi ensin, ja jos oli joku pariskunta, jolla oli eri sukunimet, niin niputin ne silti saman sukunimen alle. Nuyt ne on järjestyksessä, :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tästä vinkistä, ehdottomasti täytyy tutustua palveluun paremmin! :)

    VastaaPoista
  3. Oi, iso kiitos vinkistä! Menee kyllä testiin :) Ja hyvän ajankohdan olette valinneet häillenne, enää, toivotaan että vuoden päästä toukokuu olisi paljon aurinkoisempi ja lämpimämpi kuin mitä tähän asti on nyt ollut ;) http://tanaanhuomennaikuisesti.blogspot.fi/

    VastaaPoista