tiistai 5. toukokuuta 2015

Pöytäkoristelujen testailua

Meidän häihin on apauttiarallaa vuosi ja suunnitelmat etenee hitaasti, mutta varmasti. Tänään laitettin hakemus kirkkoon menemään ja viikonloppuna kävin ekaa kertaa vetämässä hääpuvun päälleni. puvun etsintä jatkuu parin viikonpäästä kun kaasojen kera lähdetään metsästämään sitä oikeaa!Tänään kävin myös läheisessä kukkakaupassa haastattelemassa hääkukista. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt heidän valikoimaan ja näkymykseen hääkukista. Nappasin mukaan yhden pionin (<3), pari jaloleinikkiä ja freesiaa. Mukaan lähti myös jotain vihreää oksaa, mutta en tosiaan muista mitä se oli.Tälläistä asetelmaa ollaan (lue: olen) mietitty pöytiin. Pöydille tulee juhlapaikan puolesta valkoiset liinat. Maljakoiden ja kynttiläsysteemien alle voisi sopia pitsinen kaitaliina?


Tää tuoksu mikä tässä kämpässä leijailee on ihan mieletön!

10 kommenttia:

 1. Todella tyylikäs kattaus! Ihanan simppeli ja elegantti :)

  Mekin laitettiin eilen se kirkkovaraustoive menemään ja voi jeesus että jännittää!!! Miten tässä osaa odottaa niin monta viikkoa niitä tuloksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Mä oon kanssa ihan tärinöissäni tuon kirkon suhteen.. jos ei mee top 2 läpi niin tulee varmaan pikku pettymyksen itku

   Poista
 2. Oi, ihanan kattaus! Meillekkin tulee jotain saman tyylistä, mutta luultavasti ruusuilla, kun ne kuuluvat juhlapaikan hintaan. Tosi raikkaan ja romanttisen näköistä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Meillä kanssa kukat vielä mietiinän alla, mutta nyt on hyvä testailla miltä eri kukat näyttää kun tietää suunnilleen mikä on saatavuus näin toukokuussa.:)

   Poista
 3. Tosi ihanan näköinen kattaus! Mäkin haaveilin pioneista, mutta häät elokuussa, eli no can do :( Kirjoittelin myös meidän pöytäkoristeluista juuri blogiin, mutta meillä on vielä suunnitelmat aika lailla vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä käydä kurkkaamassa sun blogia :) mä olisin halunnut ensin pelkkää pionia, mutta tulee ehkä vähän liian kalliiksi :/

   Poista
 4. Kauniilta näyttää, kuvista voi melkein aistia ihanan kukkien tuoksun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on ihan mieletön. nyt siitä on viikon verran saanut nauttia ja vasta yksi jaloleinikki on nuupahtanut!

   Poista
 5. Ihan tosi kivan näköinen kattaus, tykkään! Onko nuo vaaleanpunaiset lasit Iittalan? Ihastuin niihin ihan täysin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Lasit on Iittalan kartioita. Olen saanut niitä lahjaksi muuttaessani omilleni 16 vuotiaana. Vaikka ne ovat jo 10 vuotta vanhoja, tykkään niistä kovasti!

   Poista