tiistai 17. maaliskuuta 2015

Hääyö

Täällä mietitään taas maailman oleellisimpia asioita häitä ajatellen, nimittäin hääyötä.. Meillä juhlatilan vuokra loppuu noin klo 01:n. Olen miettinyt kovasti miten tehdään jatkojen suhteen, toisinsanoen, varataanko johonkin paikkaan pöytiä jatkoja varten vai annetaanko vieraiden tehdä omat päätöksensä niiden suhteen?

Itse rakastan kemutusta ja nyt tuntuukin hyvin tylsältä ajatus siitä, että bileet pitäisi päättää tuohon yhteen. Toisaalta taas päivä  ja varmasti edellinen viikko on ollut pitkä, joten olisiko sittenkin tuossa hyvä vaihe siirtyä hääyönviettoon?

kuva: Klaus K
Hääyötä emme varmasti tule viettämään kotonamme, koska siellä tulee varmasti majoittumana minun sukulaisiani. Nyt suurissa pohdinnoissa onkin mitä siltä hääyönhotellilta lopulta kaipaa? Sanoisin, että ensisijaisesti nukkumapaikan. Tuossa vaiheessa iltaa skumpat on jo nautittu ja väsy varmasti painaa. Sänky siis pitää olla! Muusta olen itse valmis joustamaan :) Tuossa vaiheessa ei varmasti haittaa aamupala "tavallisten kansalaisten" keskellä vaan ehkä palan sitä omaa onnea on valmis jakamaan myös muille <3 Myöhäinen huoneen luovutuskaan tuskin tulee kysymykseen, koska aikomuksenamme olisi lähteä minihäämatkalle heti seuraavana päivänä.Nopeasti kurkkasin erilaisia hääyöpaketteja eri helsinkiläishotskuilta ja hinnat laittoivat hikoiluttamaan! Jos unohdetaankin tuo hää-etuliite ja varataan vain hotellihuone?

kuva: Glo Hotels

Näillä näkymin minä majoitun huoneessa jo edellisen yön kenties kaasojen kera, että saan nauttia kiireettömyydestä ja valmiista aamupalasta ystävien kanssa. Myös kampaaja ja meikkaaja on tavoitteena saada hotellille. Eli olisiko kompromissina hyvä, jos varataan hieman isompi huone kivasta hotellista?

kuva: www.hotelhaven.fi
Onko muilla ollut mietinnässä samat asiat? Kannattaako hää-etuliitteestä maksaa extraa?

2 kommenttia:

  1. Mä en kokenut, että olisin saanut mitään mitä tarvitsisin hää-etuliitteella. Me varattiin ihana saunallinen ja parvekkeellinen pikkuhuone: http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2015/02/the-day-after.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin samoilla linjoilla! Teidän hotsku on ihanan persoonallinen <3

      Poista