torstai 12. maaliskuuta 2015

Save The Date kutsut

Save the date kutsujen tarkoituksena on kertoa kutsuttaville, että häät ovat tulossa ja heidän toivotaan varaavan päivän kalentereistaan, että osallistuminen mahdollistuisi. Meidän häihimme on nyt vähän reilu vuosi aikaa ja kutsujen miettiminen on tullut ajankohtaiseksi. Virallisissa hääkutsuissamme tulee tuskin olemaan kuvaamme, joten STD-kutsuihimme haluamme myös jonkun kuvan meistä :)


Perinteistä pönötyskuvaa emme kutsuihin halua, vaan niissä on oltava joku juju. Tietenkin haluamme myös, että kuvista huokuu se rakkaus ja onni, jota me elämme nyt. Nyt ollaankin tehty pientä googlea eri kuvaajien suhteen ja pari hyvää vaihtista on löytynyt, joille tarjouspyyntökin on lähtenyt. Ihanne tilanteessa sama kuvaaja kuvaisi myös häämme :)
Mielestäni ylläolevat kuvat kertovat super paljon, vaikka niissä ei näykkään suoranaisesti kasvoja. Etenkin tuo käsistä muodostettu sydän on kovasti mieleeni <3 Vaihtoehtoja on paljon ja meidän pitää miettiä nyt kovasti mitä todella halutaan. Toivottavasti myös tulevalta kuvaajalta löytyy ideoita ja ehdotuksia esim. kuvauspaikkojen suhteen.


Mä jatkan kuvaajien ja pinterestin selaamista vielä hetken ennen ku uni voittaa tänään <3

kuvat: pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti