perjantai 29. heinäkuuta 2016

Lahjoja, lahjoja

Heinäkuu on meidän suvun juhlakuukausi, sillä moni minun sukulaisistani itseni lisäksi on syntynyt heinäkuussa. Niin on myös rakas aviomieheni, joka vietti syntymäpäiväänsä eilen. Siksi koinkin oikein hyväksi ideaksi kertoa hieman häälahjoistamme sekä huomenlahjoista, jotka annoimme toisillemme ensimmäisenä aamuna avioparina.

Hääinfossa olimme kertoneet lyhyesti unelmien häämatkastamme. Kertomuksen lopussa oli häämatkatilinumeron lisäksi muutama muu häälahjatoive. Materiaa emme toivoneet, koska sitä on kertynyt enemmän, kuin kotimme vetää. Tahdoimme tekemistä ja elämyksiä, joko vieraidemme kanssa tai kaksin. Vain muutamia mahdollisuuksia nimetäksemme listassa oli elokuva- ja teatterilippuja sekä toiveita erilaisista lahjakorteista esimerkiksi koiran hoitoon tai ravintoloihin. 

kuva: Teija Härmäaho/Moodphoto

Häiden jälkeen kurkkasimme häämatkatilille ja olimme erittäin yllättyneitä! Emme missään nimessä odottaneet vieraidemme tuovan meille lahjoja, mutta silti tilille oli kertynyt melkoinen potti. Lisäksi lahjapöydässä oli lisäavustuksia häämatkaan, skumppaa sekä monen monta erilaista lahjakorttia erilaisiin ravintoloihin sekä teatteriin. Lisäksi mukana oli kaksi erilaista elämyslahjaa. Toinen oli työkavereiltani meidän ensimmäiselle häämatkallemme Barcelonaan ja toinen yhden yön kestävä purjehdusreissu enoni ja hänen vaimonsa upealla botskilla.Ravintolalahjakorteista olemme käyttäneet jo kaksi. Toinen oli ravintola Muruun, jossa söimme päivän menun viineineen yhtenä lauantai-iltana. Ruoka oli mielettömän hyvää ja paikka oli super. Onneksemme tiedämme pääsevämme sinne uudelleen vielä aika pian, koska meillä on vielä toinen lahjakortti sinne käyttämättä :) Toinen käytetty lahjakortti oli Ravintola Sunn:iin, jossa kävimme viime sunnuntaina vetämässä maittavan brunssin.Huomenlahjojen vaihtaminen oli ihanaa! Sen lisäksi, että oli parasta herätä oman aviopuolison vierestä oli ehkä enemmän siistiä odottaa sitä hetkeä, kun saa antaa tarkasti mietityn huomenlahjan. O:lle on aina yhtä hankala keksiä lahjoja. Halusin sen myös olevan jotain spesiaalia, koska lähes jokaisena joulu- ja synttärilahjana annan hänelle jotain vaatteita tai asusteita. Siksi päädyinkin suunnittelemaan 12 treffit, yhdet jokaiselle ensimmäisen avioliittovuotemme kuukaudelle. Annoin siis käytännössä 12 kuukausittain nimettyä kirjekuorta, jossa on treffikutsu. Kuukauden treffikirjeen saa avata aina kuukauden ensimmäisenä päivänä ja treffit pyritään toteuttamaan sen kuukauden aikana. Minä taas sain yhden suuren suuren himotukseni Louis Vuittonin Neverfull MM laukun. Meinasin itkea onnesta, mutta samalla mietin miten ihmeessä uskalla käyttää laukkua ettei se vaan menisi rikki tai likaantuisi. O kuitenkin ohjeisti käyttämään sitä ihan niinkuin käytän muitakin laukkujani, käyttöä vartenhan se on.Kaiken kaikkiaan voin sanoa, että lahjojen saaminen ja antaminen on mielettömän ihanaa. Rakastan sitä, että saa yllättyä paketin avatessaan sen sisällöstä ja samalla myös katsoa itselle tärkeiden ilmeitä, kun heidät yllättää lahjalla. Lahjan ei aina tarvitse olla materiaa. Myös yhteinen aika kiireisen arjen keskellä voi olla se mitä juuri siinä hetkessä tarvitaan kaikista eniten<3


1 kommentti: