maanantai 11. heinäkuuta 2016

Onnitteluja

Vihkimisen jälkeen suuntasimme ottamaan potrettikuvia Tuomarinkylän kartanon puistoon (tästä postaus myöhemmin). Vieraat suuntasivat bussilla juhlapaikalle. Matkan aikana kaaso B, viihdytti vieraita sight seeing meiningillä. Juhlapaikalla vierailla oli hyvin aikaa etsiä omaa paikkansa, toimittaa kortit lahjapöytään yms. Ainakaan meidän korviin ei ole kantautunut kommentteja siitä, että odotteluaika olisi ollut liian pitkä vaikka erillistä ohjelmaa ei ollutkaan järjestetty.


Saavuttuamme juhlapaikalle vieraat olivat Wanhan Bäckbyn sisäpihalla ottamassa meitä vastaan. Otimme vastaan onnittelut ja isäni nosti meille maljan. Kyynel jos toinenkin vierähti poskelle myös näissä hetkissä. Tämän jälkeen siirryimme sisätiloihin. O:n kanssa esittelimme hieman vieraitamme pöydittäin ja BM opasti kuinka toimitaan ruokailun suhteen. Ruuasta onkin pakko tehdä oma postaus. Oli nimittäin niiin hyvää!
(Kuvat: Teija Härmäaho/ Moodphoto, ethän kopioi!)

1 kommentti:

  1. Ihana tuo teidän "jes"-kuva! :D Blogissani on muuten unelma-arvonta menossa, kannattaa käydä osallistumassa! http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2016/07/unelma-arvonta-elamani-paiva-4-vuotta.html

    VastaaPoista