tiistai 12. heinäkuuta 2016

#ilovefood

#ilovefood on yksi eniten käyttämistäni "häsistä" instagramissa. Hyvä ruoka on asia, josta O:n kanssa molemmat nautimme suunnattomasti. Siksi hääpaikkaa valitessamme yksi isoimmista kriteereistä oli, että ruuan on oltava hyvää. Tavallaan otimme myös pienen riskin, koska emme päässeet maistamaan ruokaa etukäteen. 

Luotimme kuitenkin lähes yksinomaan positiiviseen palautteeseen, jota olimme Wanhan Bäckbyn ruuasta kuulleet. Teimme itse ehdotettuihin menuihin hieman muutoksia ja valmistelutapaamisessa WB:n yrittäjä Selena antoi muutaman muutosehdotuksen, jotta menu olisi yhtenäinen.


Ensimmäisenä noutopöytään katettiin alkupalat, joita oli yhteensä 7 lajia. Alkupalojen hieman laskeuduttua tarjolle laitettiin pääruoka. Myöhemmin oli tarjolla vielä hääkakku kahveineen. Viineiksi olimme valinneet Cono Sur Bicicleta Rieslingin ja Conosur Bicicleta Cabernet Sauvignonin. Viiniä oli mitoitettu puolipulloa/vieras, molempia lajeja samanverran. Takaisin kotiin viemisiksi saimme yhden punaviinin, joten viinit oli mitoitettu myös oikein passelisti.

Jälleen kerran kannatti luottaa muiden antamaan palautteeseen ja omaan vaistoon, koska ruoka oli mielettömän hyvää! Raaka-aineet olivat tuoreita ja sopivan raikkaita. Ruoka oli myös katettu kauniisti esille. WB:n henkilökunta oli erittäin ammattitaitoista ja sopivan "huomaamatonta". Kuitenkin apua tarvittaessa kaasot ja BM pystyivät turvautumaan heihin täysin.


3 kommenttia:

 1. Love is that condition in which the happiness of another person is essential to your own.
  Great post

  Wedding Planners in Jaipur

  VastaaPoista
 2. Oi nam, mikä menu! Heti tuli nälkä. :)

  VastaaPoista
 3. Allyseek is a global matrimony website intended to help you find your life partner. The matrimonial platform connects people from different nationalities and races from anywhere in the world. Trusted by millions of Brides & Grooms globally. Register FREE!.
  Visit: Dubai matrimony

  VastaaPoista