torstai 5. toukokuuta 2016

Polttarit jatkuu..

Kirjoitin jokin aika sitten alkaneista polttareistani ja nyt seuraa ensimmäinen jatko-osa. Edellisen postauksen löydät tämän linkin takaa.


Kun selvisin ensimmäisestä järkytyksestä sain asusteiksi pinkin pienen kruunun ja "Bride to Be" -missinauhan. Keräilin kamani kasaan ja lähdimme suunnistamaan kohta kyytiä. Luulin, meidän liikkuvan kohti bussipysäkkiä, mutta siirryimmekin toista reittiä pitkin kauppakeskuksemme parkkihalliin, jossa kyyti odottikin:) Auto oli koristeltu hienosti ja kuljettaja oli myös sävysävyyn. Minun lisäkseni autoon pakkautui kaasoni, joiden kanssa lähdimme pakkaamaan minulle varusteita viikonloppuun. Muu porukka suuntasi päämajaamme, ystäväni luokse Espooseen.Kamojen pakkaamiselle ei luojankiitos ollut mitään aikarajaa vaan sain tehdä sen kaikessa rauhassa. Olen tunnetusti surkea ja hidaspakkaaja, joten aikaa vierähtikin noin 45 min vaikka minulle oli pakkauslista.Tavarat oli pakattu ja auto lähti suuntaamaan päämajaamme. Siellä minut vastaanotti sama ystäväjoukko, joka oli vastassa työpaikallani. Fiilis oli loistava! Ensimmäisenä kilisteltiin kuohuvaa koko porukan voimin ja sen jälkeen sain esitellä vuorotellen jokaisen polttareissani olevan henkilön. Kyyneleiltä ei vältytty tässäkään vaiheessa. 

Esittelykierroksen jälkeen päästiin nauttimaan ruuasta. Ihanaiset naiset olivat valmistaneet taivaallisen hyviä pizzoja ja salaattia meidän nautittavaksemme. Ruokailun lomassa jutusteltiin mukavia. Oli ihana huomata, miten loistavasti porukka tuli juttuun keskenään vaikka suurinosa ei ollut toisiaan tavannut ennen.Ruokailun jälkeen oli vuorossa leikkimielinen vaimotaitojen testaus ja "tietokilpailu" O:sta. Vaimotaitotestissä minun piti parsia sukka, solmia solmioon solmu, runoilla runo O:lle, kertoa pullataikinan resepti ja mankeloida lakana. En ollut koskaan ennen mankeloinut, joten tämä oli minulle ihan uusi kokemus. Kaasojen avustuksella siitäkin selvittiin. Haluaisin kovasti jakaa teille videon siitä sähläämisestä, mutta siinä käytetään niiiiin kamalaa kieltä, että sensuuri iskee. Ossi-visassa tiesin vastauksen kahteen kysymykseen kymmenestä. Aika noloa, mutta puolustukseksi kerrottakoon, että kysymykset olivat super vaikeita. Oikeiden vastuksen kohdilla tytöt heiluttelivat Ossi-viirejä, jotka ystäväni oli ansiokkaasti askarrellut:DIllalla lämpesi vielä morsiussauna taikoineen. Oli havuja ja suolat kylvyssä, vihdontaa ja hedelmällisyyttä lisäävä kasvonaamio. Ai että! Saunomisen jälkeen melko pian uni vei voiton pitkän työviikon jälkeen. Polttarit jatkuivat uusin kuvioin seuraavana päivänä. Siitä lisää myöhemmin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti