sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kaasojen valinta

Kaasojen valinta tuotti minulle paljon tuskaa.. Ja tuottaa vieläkin.. Meillä on tiivis viiden tsikun ystäväporukka. Ollaan kaikki melko erilaisia ja ehkä juuri siksi viihdytään hyvin yhdessä. Toki meiltä löytyy yhdistäviäkin tekijöitä, kuten opiskelut samassa oppilaitoksessa ja sen jälkeen myös mm. työkuviot.

Sitten on ihana pikkusiskoni,joka asuu monen sadan kilometrin päässä. Tämä vaikeuttaa varmasti osallistumista hääjärjestelyihin.

Hääsuunnittelujen alettua minulle oli selvää, että kaikkia näitä ihania en aio/voi pyytää kaasoikseni, vaikka niin haluisinkin. Pelkään, että "liian" monta kaasoa tekee hommasta sekavaa.

Kuva

Lopulta päädyin pyytämään kahta neitoa ystäväporukastamme kaasoiksini. Miettiessäni asiaa, minulle oli kokoajan selvää, ketkä haluaisin kaasoikseni, mutta samalla mielessä kyti hirveä pelko siitä, että voinko aiheuttaa jollekkin pahaa mieltä valinnallani. Tämä asia on painanut mieltäni monta viikkoa ja se on jopa tullut uniini painajaisina. Olen miettinyt mikä olisi paras keino pyytää ystäviä kaason tehtävään ja toisaalta taas miten kerron muille rakkailleni, että heitä en tuohon tehtävään pyydä. Pikkusiskolleni löytyy häistämme toinen hyvin tärkeä tehtävä, mikäli hän ottaa sen vastaan.

Kuva
Toivottavasti ystäväni ymmärtävät päätökseni ja tietävät kuinka tärkeää minulle on, että he ovat osa elämääni. Hääpäiväni ei olisi täydellinen, mikäli joku heistä puuttuisi paikalta. Enkä varmasti selviä järjestelyistä ilman, että he kaikki ovat joltain osin auttamassa. Hääpäivänäni kuitenkin toivon, että kahdella ystävälläni on langat käsissään niin, että saamme nauttia tulevan aviomieheni kanssa tärkeästä päivästämme <3

Onko muille morsioille kaason valinta tuottanut tuskanhetkiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti