sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Hääpaikka on varattu

Hääpaikkaa metsästeltiin vielä pari viikkoa sitten.. Tässähän kävi kuitenkin niin, että tuskailu loppuikin lyhyeen, kun ensimmäinen paikka jota käytiin katsomassa oli ihan meidän näköinen <3 Paikka oli myös ilmeisen suosittu, koska 2016 vuoden lauantaipäivästä oli "kiistelemässä" ehkä noin 30 muutakin pariskuntaa. Kesä-heinä-elokuun lauantait myytin loppuun lähes heti, joten pieni pettymys meidän vuoronumerolla 22 alkoi hiipua mieleen. Lopulta meidän vuoron tullessa Toukokuulta löytyi vielä vapaita juhlapäiviä, ei kuitenkaan sitä meidän ykkösvaihtista. Sinänsä päivällä ei ollut suurempaa merkitystä meille, joten varasimme toisen päivän ja jäimme varasijalle meidän ykkösvaihtiksille.


Paikan mukana tulee myös ruoka. Tietenkin aluksi mietitytti mitä, jos meitä miellyttävää menua ei löydykään ja homma kaatuu siihen. Kävinkin lukemassa muutamia keskustelupalstoja, joiden lukuisat morsiammet vuosien ajalta ylistivät paikan ruokia ja järjestelyjä. Ei siis jännitä enää sekään seikka.

Ja ne tuolit.. Muovirottinkia, mustat, tyylikkäät ja ajattomat. Ei siis tarvitse peitellä :)


Kuvani eivät anna oikeutta paikan kauneudelle, mutta suosittelen kurkkaamaan mitä googlen kuvahaku näyttää tästä paikasta <3

Wanha Bäckby, täällä me juhlitaan meidän hääjuhlia toukokuussa 2016 <3

kuva: www.vantaanlauri.fi

Oliko teille hääpaikan valinta helppo homma vai tuottiko se harmaita hiuksia?

4 kommenttia:

 1. Onnea upeasta juhlapaikasta. Olen joskus kuvannut tuolla häät ja tykkään siitä vaaleudesta, valoisuudesta ja vähäeleettömyydestä. Sinne saa helposti tuotua sen omanlaisen tyylin ja tunnelman. Hyvä valinta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 paikka on tosiaankin on juuri tuota kaikkea, mitä sanoit!

   Poista
 2. Oi, Wanha Bäckby oli meilläkin yhtenä vaihtoehtona hääjuhlapaikaksi! Hyvä valinta siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka kolahti heti, kun näin muiden parien kuvia häistään. Myös mieheni tykästyi paikkaan kovasti heti ensi-silmäyksellä. Tarjouksen saatuamme menut näyttivät houkuttelevilta ja vielä kun kävi lukemassa niitä muiden kokemuksia paikasta ja ruuasta oli päätös lopulta helppo. Samalla sai aika monta kohtaa ruksata yli To do- listalta :)

   Poista