maanantai 19. tammikuuta 2015

Hääpaikkaa mä metsästän..

Ihan pari vaihtoehtoa on pääkaupunkiseudulla hääpaikkoja etsiville.. Me vaaditaan hääjuhlapaikalta muutamaa ominaisuutta:
 • ruokailemaan (istuen) tulee mahtua noin 70 hlöä (mielellään vielä samaan tilaan)
 • ihtanteellisessa tapauksessa hääpaikalla on myös viihyisä ympäristö
 • saa tuoda omat juomat
 • juhlinta mahdollisuus yön pikkutunneille
 • juhlatilaa olisi hyvä päästä laittamaan kuntoon edellisenä päivänä
Tarjouspyyntöjä on laitettu nyt muutamia, mutta homma jatkuu edelleen. Huomenna osallistutaan yhteen "näyttöön" ja toiseen paikkaan yritetään löytää sopiva näyttöaika asap. Pari tarjouspyyntöä lähtee vielä tänään ja niitä yritetään päästä myös katsomaan vielä tammikuun aikana.

Yksi kuvien perusteella miellyttävä paikka olisi ollut Villa Haka, joka sijaitsee Munkkiniemessä. Tarjouksen sain nopeasti sitä pyydettyäni, mutta toistaiseksi näyttää siltä, että hinta on vähän liian suolainen meille :(

kuva: saasi catering
Monessa katsomassani juhlatilassa on ollut todella rumat tuolit ja sen takia olen saattanut paikan hylätä.. Täytyy vissiin alkaa päästä yli tästä tuolihulluudesta ja keskittyä muihin asioihin tilassa ;)

Mikä sinulle on tärkeintä hääjuhla tilassa?

4 kommenttia:

 1. Mikähän ihme siinä on, ettei juhlatiloissa voi olla yksinkertaisen klassisia tuoleja? Miksi punaisia tai oransseja? En tajua...

  Meillä kriteerit oli:
  -omat juomat
  -oma ruoka
  -hyvä sijainti
  -tarpeeksi pieni (meillä 32 kutsuttua)
  -saa juhlia pikkutunneille (jos haluaa)

  Eli aika samat kuin teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tuolikysymys on sittenkin aika iso.. Onneksi tämänhetkisessä suosikki juhlapaikassa olisi hyvännäköiset tuolit ja paikka on muutenkin ihana, eikä vaadi hirveästi koristeluita :) Pikku tunneista siinä joutuu vähän joustamaan, mutta innokkaimmille juhlijoille voi varata tilan jostain ravintelista :)

   Poista
 2. Ihana uusi blogilöytö. Lisäsin sen blogilistalleni ja jään seuraamaan :)

  VastaaPoista