maanantai 12. tammikuuta 2015

Hääsuunnitelmien alku


Minua kosittiin Thaimaan lämpimän auringon alla 23.12.2014. Olin odottanut tuota hetkeä jo oikeastaan koko vuoden. Ossi jaksoi uskomattoman hyvin kuunnella jokapäiväistä ääneenpohdiskelua siitä, miten "mulle käy mennä kihloihin jo vaikka tänään". Silti tuossa tilanteessa en osannut aluksi sanoa mitään. Katselin vuorotellen Ossia ja sormusta, jonka Ossi oli salakuljettanut mukaan reissuun. Uudelleen esitetyn kysymyksen jälkeen sain inistyä "joo".

Sormus oli hankittu suomesta ja sen valintaan Ossi oli käyttänyt kiitettävästi aikaa. Sormus on todella kaunis ja ihan minunnäköiseni. Kokokin oli passeli!


Aika pian kosinnan jälkeen Pinterestiin ilmestyi Wedding ideas kansio, johon olen pinnaillut itseäni mielyttäviä ideoita. Myös hääpäivä on aslustavasti päätetty, mutta se joustaa tarvittaessa parilla viikolla mikäli sopivaa hääpaikkaa ei ole saatavilla tuolle päivälle..

Blogin nimi tuotti minulle hirvittäviä vaikeuksia.. Love me like you do -nimen keksi ystäväni Ellie Gouldingin kauniin kauppaleen mukaan. Tätähän tämä on, olen saanut kokea kohta neljän vuoden ajan mieletöntä välittämisen tunnetta toista kohtaan, rakkautta <3


Ihanaa iltaa kaikille <3

-Juuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti