keskiviikko 14. tammikuuta 2015

APUVA!!

Mähän en siis ole koskaan ollut oikeastaan missään tekemisissä häiden kanssa.. Koko elämäni aikana muistan olleeni vieraana ehkä viisissä häissä! Noistakin parit on ollut siinä iässä, että ei vielä ihan kamalasti mahdolliset omat häät pyöriny mielessä..

Nyt olen käyttänyt pari iltaa siihen, että olen lukenut blogeja, keskusteluja yms. ja alkanut kartoittamaan mitä asioita pitää yleensä hoitaa ja missä aikataulussa ehkä???


kuva: http://www.yasmint.com/journal.php


Nyt on siis hyvät vinkit enemmän kuin tervetulleita häidensuunnitteluun ja aikatauluun liittyen.

4 kommenttia:

 1. Mulla on itellä ollut apuna juhlat.fi:n suunnitteluapulainen. En muuten tietäs yhtään mitä tehdä ja missä järjestyksessä. Muutenhan noita suunnittelulistoja löytyy jokaisesta häälehdestä tai niiden nettisivuilta. Saat hyvät avut ja tulee varmasti kaikki hoidettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, kun tuota tarjontaa on niin paljon, että ei oikein tiedä mistä lähtis liikkeelle.. Pitääpä tutustua tuohon suunnitteluapulaiseen..

   Kiitos vinkeistä :)

   Poista
 2. Tervehdys! Jäinpäs heti koukkuun blogiisi luettuani muutaman tekstin, miten voikaan olla niin samanlaisia ajatuksia ja tilanteita kuin itselläni tällä hetkellä? :D Ja tosi kiva saada sinulta ideoita, kuten esmes tuo suunnitteluapulainen, mistä en ole aikaisemmin kuullutkaan. :) Tsemppiä hääsuunnitteluun, täytyy alkaa säännöllisesti kurkkimaan, miten homma etenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva kuulla, että tykkäsit :) Hommat täällä etenee hitaasti, mutta varmasti. Tänään kävin hakemassa nipun kukkia kukkakaupasta niistä postailen kohta. On tää suunittelu ihanaa!

   Poista