sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Oman elämänsä Ulla Taalasmaa on epäonnistunut..

..nimittäin epäonnistunut salapoliisihommassa päätellessään mahdollisten polttareiden ajankohtaa. Olin toivonut, että polttaripäivä pysyisi salassa minulta. Siinä vaiheessa, kun viikot ennen häitä alkoi vähentyä, heräsi minulla suuri huoli polttareistani. Jokaiselle viikonlopulle oli sovittu jotain ohjelmaa ja samalla työnantajalla olevien ystävien työvuorot eivät näyttäneet yhtään yhteistä vapaata viikonloppua koko keväälle. Vajosin niin alas pettymykseni kanssa, että itkin O:lle kaksi viikkoa sitten saunassa sitä, miten typerää on, jos polttarit järjestetään vasta häiden jälkeen. Olen tottonut olemaan se, jolla on langat käsissä. No viikko sitten perjantaina koin suuria järkytyksen hetkiä...

Jäin viimeisenä pisteellemme töihin sulkuvuoroon ja olin sopinut, että soittelen Lync-puhelun yhdelle työkaverilleni neljän jälkeen. Olin myös viikkoa aiemmin sopinut lauantaille työpäivän yhteen tapahtumaan esimieheni kanssa. Tein normaaliin tapaan töitä, kunnes Lync pirahti. Juttelin työkaverini kanssa aluksi ihan perus kuulumisia ja sen jälkeen yritettiin alkaa vielä täsmentämään huomista työpäiväämme. Pisteellemme tuli asiakas, jota aloin palvelemaan kesken puhelun. Asiakkaan lähdettyä istuin tuoliini ja jatkoin keskustelua luurien päähän.

Seuraavista hetkistä muistikuvani on hyvin hatarat. Tajusin vain, että pisteellemme tulee iso porukka ja musiikki soi. Ehdin sekunnin aikana miettiä missä hälytin on, kunnes tajusin, että tuo porukka on minun ystäviäni! Joukkoa johti ihana Kaasoni A kädessään skumppaa ja mansikoita. Viimeistään siinä vaiheessa, kun tajusin siskoni olevan mukana lähti itkuhommat käyntiin toden teolla <3 Nopean halikierroksen jälkeen oli aika laittaa kone kiinni ja kamat kasaan. Yllätys onnistui täydellisesti. Erityisen siistiä oli, että yllätyksessä oli mukana myös meidän häiden valokuvaaja, jonka kanssa oli suunniteltu treffit viikonlopulle. Tietenkin O oli vaihtanut tärskyt toiseen ajankohtaan. Myös esimieheni antoi omanosansa vaihtelemalla työvuorojani. Hän jopa soitti lauantaina kesken lomansa minulle, että hyvinkö työnteko maistuu:) Pitkän tekstin jälkeen pääsette nauttimaan siitä hetkestä kun minut yllätettiin videomuodossa. Polttaripostaukset jatkuvat myöhemmin :)


4 kommenttia:

 1. Hihih olihan se kyllä sellainen viikonloppu että! :) <3

  VastaaPoista
 2. Ihanasti saivat yllätettyä sinut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saivat, en olisi ikinä uskonut polttareiden pysyvän salassa minulta!

   Poista