maanantai 28. maaliskuuta 2016

Miehen puku ja loistavaa palvelua Gasell GP:stä

Kävimme Love me do -messuilla keskustelemassa Gasell GP:n  henkilökunnan kanssa. He saivat meidät vakuuttuneiksi, siitä, että heiltä löytyy parhaat vuokrapuvut. Viime perjantaina töiden jälkeen otimme suunnaksi Punavuoren ja heidän liikkeensä Isolla Roballa. O meni paikan päälle hieman ennen minua ja minä seurasin perässä, kun ruuhkasta selvisin. Minulle tuli avaamaan oven mies, joka heitti heti alkuun sellasta läppää, että päivä piristyi mielettömästi.


Olimme tehneet päätöksen, että O:n pukuna toimii smokki. Tämä helpotti ja nopeutti hommaa merkittävästi vaikkakin aikaa kului kaikkineen sovituksessa, värien päättämisessä, mittailussa ja sopimusten teossa lähes puolitoistatuntia. Aika ei kuitenkaan tuntunut pitkältä, koska olomme oli erittäin tervetullut ja meitä palveltiin arvokkaasti pienellä huumorilla höystettynä. Kiitos siitä!

Päädyimme siis vuokraamaan smokkipaketin mustalla rusetilla, smokkivyöllä ja henkseleillä. Lisäksi O osti itselleen uudet kemukengät. Muistelisin meitä palvelleen Petrin kertoneen, että heidän välittämänsä tuotteet ovat kotimaista tuotantoa. Yksi hyvä syy lisää vuokrata tai ostaa puku heidän kauttaan. Loistavasta palvelusta kielii vielä sekin, että smokki haetaan hotellilta, eikä meidän tarvitse huolehtia sitä takaisin vuokraamoon häiden jälkeen.


Ihan miesten juhlapukeutumisetiketin mukaistahan smokkiin pukeutuminen päivällä ei ole. Päätimme kuitenkin unohtaa etiketin tässä(kin) tilanteessa. Smokki tuo mieleeni ensimmäisenä James Bondin. Se on samaan aikaan tyylikäs ja pikkusen seksikäs. Toivottavasti häiden jälkeen minulle tulee smokista mieleen komea sulhaseni hääpäivänämme <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti