lauantai 19. maaliskuuta 2016

Häämatka nro 2

Pitkän harkinnan jälkeen saimme varattua meidän toisen häämatkan. Ensimmäisellehän suunnataan heti häiden jälkeen ja kohteena on ihana Barcelona. Siitä matkasta pieni kuvaus täällä. Toiselle matkalle lähdetään joulukuussa. Toiveenamme oli oikeastaan paratiisi, jossa olisi turkoosi meri ja pehmeä valkoinen hiekka. Mitään suurempia aktiviteettejä emme kaipaa ja listalta jätettiin pois suoraan Kaakkois-Aasia, koska sinne on helppo lähteä muutenkin. Karsinnan jälkeen listalle jätettiin Mauritius sekä Karibia tarkempaa kohdetta vielä päättämättä.

Pienen googlailun ja matkamessuilla tehdyn audienssin jälkeen päädyimme jättämään Mauritiuksen pois laskuista ja aloimme selvittämään Karibian kohteiden hintoja ja palveluita. Pyysimme myös tarjouksia muutamasta eri matkatoimistosta.

Suuren karsinnan jälkeen päädyimme selvittämään enemmän ja enemmän Miami-Aruba yhdistelmää. Lopulta tuo yhdistelmä valikoituikin matkakohteeksemme. Siinä yhdistyy ranta- ja kaupunkilomailu ja Arubasta emme lukeneet montaakaan negatiivista kommenttia. Emme kumpikaan ole koskaan käyneet USA:ssa, joten päästäänpä vielä valloittaman uusi mantere melko ikimuistoisessa yhteydessä.

kuva

Matka varattiin Helin Matkojen kautta ja sen sumpliminen hoitui kätevästi sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Miamiin lennämme suoraan Helsingistä ja siellä vietämme 5 päivää. Hotelliksi valikoitui Red Hotel South Beach. Hotellin stailaus ei ollut oikeastaa mieleeni, mutta se oli tasoltaan ja hinnaltaan mielestämme hyvässä suhteessa. Hotellissahan ei oikeastaan käydä kuin nukkumassa, joten kirkuvan punaiset yksityiskohdat tuskin haittaavat.

kuva

Viiden Miamissa vietetyn (shoppailu)päivän jälkeen otamme koneen kohti Arubaa. Lento kestää muutaman tunnin ja Aruballe päästyämme suuntaamme hotellillemme Bucuti & Tara Resortiin. Bucuti & Tara on vain aikuisille suunnattu hotelli ja sijaitsee aivan rannassa. Täydellistä! Hotelli on saanut uskomattoman hyvät suositukset ja on ränkätty yhdeksi maailman romanttisimmista hotelleista. Kyllä tuolla kelepovvaa sitten köllötellä <3

kuva

Minne päin muut parit suunnistavat häämatkalleen? Entäs onko matka omatoiminen vai ns. paketti?

1 kommentti:

  1. Oij, kuulostaapa ihanalta suunnitelmalta! Yksi ystäväni oli tammikuussa Aruballa ja kehui kovasti paikkaa! Mieheni on lomaillut Miamissa kuukauden, eikä hänelläkään ollut siitä mitään negatiivista sanottavaa :). Siellä olisi kyllä kiva käydä!

    Mekin suunnataan jenkkilään, mutta toiselle puolelle: Kaliforniaan ja Havaijille! Räätälöimme itse pakettimatkamme. Helin matkoilta emme saanut jenkkeihin ollenkaan tarjousta, vaan ainoastaan Mauritiukselle! Mauritiukselle pääsee äkkilöhtönä talvella melko edullisesti, joten emme siksi halunneet lähteä sinne häämatkalle. Elokuussa siellä olisi muutenkin ollut aika "kylmä", noin 20 astetta.

    VastaaPoista