lauantai 12. maaliskuuta 2016

Helpotuksen huokaus!

Meidän häihin on tänään aikaa vähän yli 2 kk. Pelkkä ajatus saa perhoset lentelemään vatsassa. Häät ovat mielessä jokapäivä ja tuntuu, että pieni stressi alkaa nostella päätään.

Muutama viikko sitten meillä oli suunnittelupalaveri juhlapaikalla Wanhassa Bäckbyssä. Tuo tapaaminen valoi minuun lisää uskoa, siitä, että kaikki järjestyy ja meillä ei ole mitään hätää. Selenasta huomaa, että hän on järjestänyt satoja juhlia ja osaa kertoa myös ne asiat, joita ei osaa ottaa huomioon. Suunnittelutapaamisessa käytiin läpi kaikki tärkeät asiat liittyen hääpäivän kulkuun, vahvistettiin Menu, aikataulutettiin juhla, suunniteltiin tilankäyttöön liittyvät asiat ja käytiin läpi kukat, joista saimme tarjouksen. 
Tällähetkellä suurin huolenaihe on ollut nimenomaan nuo kukkaset. Saamamme tarjous oli mielestämme hyvä ja tulemme melko varmasti valitsemaan heidän tarjoamansa kukkapaketin. Laitan kuitenkin vielä tarjouspyynnön ainakin toiseen kukkakauppaan, jotta voin varmistua siitä, että hinta oli hyvä.

Minulle tuli sellainen olo, ettei tarvitse huolehtia enää yhtään mistään! Meidän ympärillä toimii rautainen joukko ammattilaisia, joiden panoksella tullaan saamaan onnistuneet häät.

kuva

Muutenkin ollaan saatu hääasioita hyvin etenemään. O:n puku on varattu, kirkkoon on saatu varmistettua laulaja, juomalistaus on tehty, kutsut lähtenyt, karkkibuffan astiat hankittu jne. Pukuakin kävin painajaisten jälkeen sovittamassa jälleen ja voi vitsit, että näytti hyvältä <3 Ainii.. ja ehkä kaikista siistein juttu, häämatka nro 2 on VARATTU! Niin siistiä, kun asiat etenee ja elämä hymyilee!

Mahtavaa viikonloppua kaikille lukijoille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti