sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Meidän S-T-D -kortit

Ihanaa sunnuntaita!

Mun piti pyhittää tämä päivä opiskelulle, mutta meidän oppimisympäristöt on kaatuneet, joten suunnitelmat menikin uusiksi.. HARMILLISESTI "joudun" nyt käyttämään tämän päivän esim. loikoiluun ja häähömpän miettimiseen ;)

Meidän Save The Date -kortit ovat toivottavasti saavuttaneet kaikki vastaanottajansa. Kerroin tässä postauksessa lyhyesti meidän S-T-D-korttien kuvauksista Teijan kanssa. Kortit piti laittaa matkaan jo kesän aikana, mutta lomailu otti meistä vallan ja viimeiset kortit lähti matkaan pari viikkoa sitten.

Kortit tilattiin PhotoBoxilta, hintaa tuli noin 25€. Säästettiin vielä postituskuluissa viemällä osa kutsuista suoraan vastaanottajille. Ilman kuvausta korttien hinnaksi tuli noin 35€. Tällä hinnalla saimme 30 kaksipuolista korttia kirjekuorineen. Alunperin näihin oli budjetoitu 100€, joten säästöä alkuperäisestä budjetista tuli 65€. 

Tällaiset niistä tuli :)

Korttien kuvat: Teija Härmäaho/Moodphoto

"Kirkko on nyt varattu!

Haluamme sinut mukaan juhlimaan tärkeää päiväämme 21.5.2016, Helsingissä.

Virallinen kutsu saapuu myöhemmin, mutta voit merkitä päivän kalenteriisi jo nyt.

Terveisin Juuli ja Ossi"

Kortin kuvat on saanut paljon kehuja ja miekin tykkään niistä kovasti <3

Kuis monet teistä aikoo lähettä varaa päivä kortit?

9 kommenttia:

 1. En ole ennen kommentoinut blogiisi, mutta nyt oli niin ajankohtainen aihe, että päätin rohkaistua.:) Kirjoitin omaan blogiini eilen samasta aiheesta sillä erolla, että meidän piti lähettää Save the date -kortit, mutta päätettiin luopua ajatuksesta muutamien kortteihin liittyvien ongelmien takia (mm. se, että en ehkä jaksa tehdä niitä ;)). Mutta unelmissani kortit olisivat olleet juuri tuon tyyliset kuin teillä. Todella hieno ja persoonallinen lopputulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tulit kommentoimaan :) Ja kiitos ihanista sanoista :) Täytyy käydä lukaisemassa sun pohdintoja asiasta :)

   Poista
 2. Todella hienot kortit! Ja melko edullisetkin vielä.

  VastaaPoista
 3. Oi vau noi näyttää upeilta tossa rasiassa! *-* Alkaa melkeen epäilemään omaa päätöstään olla antamatta vieraslahjoja :D :D

  Löysin sun blogin tuolta Facebookin Häät 2016 -ryhmästä ja saitkin musta heti uuden seuraajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nolo minä, piti siis tohon macarons-postaukseen kommentoida :D :D On kyllä ihanat Save the Datetkin! :)

   Poista
  2. Ei tarttee nolostella yhtään, Nolo minä oon tehny monta kertaa ihan samallatavalla :D Mutta hei, ihanaa, että löysit mun blogin pariin, tervetuloa myötäelämään meidän hää-hömpötyksiä :)

   Poista