tiistai 15. syyskuuta 2015

Hääpuku

Mulla oli pari kriteeriä hääpuvulle, joiden toivoin olevan valmiina/muokattavissa.

  • Olkaimet, olen aika rintava ja vihaan kokoaikaista kaula-aukon nykimistä ja toisaalta taas vääristä paikoista pursuilevia rintoja.
  • Pitsi, halusin ehdottomasti pukuuni pitsiä, en vaan tiennyt missä muodossa.
+ Olen plussakokoinen morsian, joten puvun toivoin olevan malliltaan muotoja oikeista paikoista korostava, olematta silti "mummomainen".


Kävin kokeilemassa häämekkoja kolmessa eri paikassa. Ensimmäistä kertaa yhdestä helsinkiläisestä hääpukuliikkeestä lähdin itku silmässä pois. Tuli sellainen olo, että en ollut tarpeeksi hyvä asiakas heille, aivan ku he eivät edes olisi yrittäneet löytää minulle täydellistä hääpukua.

Leuka rinnassa varasin ajan Tampereen Morsiusgalleriasta, johon lähdettiin yhtenä keväisenä maanantaina yhdessä kaasojen kanssa. Tuolla pääsin kokeilemaan useampaa pukua, joista yksikään ei kuitenkaan säväyttänyt. Palvelu oli todella hyvää ja kokemus oli ensimmäisen pettymyksen jälkeen erittäin positiivinen.

Tätä pukua kokeilin ensimmäisenä ja tykästyin kovasti pitsihelmaan<3

Tämän puvun selkämys oli todella kaunis, mutta rinnustan pitsi teki kaulasta tosi lyhyen 

Tämä puku imarteli muotajani ehkä parhaiten, muttei muuten ollut yhtään mieleen.

Morsiusgallerian keikan jälkeen kävin vielä Stillissiman loppuunmyynnissä katsomassa, mitä sieltä löytyy. Valikoima oli tuolloin melko suppea minun kokoluokastani, joten sieltäkin lähdin tyhjin käsin.

Heinäkuussa selailin jotain Facebookin hääkirppistä. Siellä vastaan tuli puku, jonka olin bongannut jo yhdestä toisesta blogista, mutta sen valmistus oli jo lopetettu. Reilun viikon päästä sain kaason kaveriksi kokeilemaan pukua. Itku pääsi ja puku lähti mukaan. Puvun ovh, oli yli 1100€, nyt hääkassa köyhtyi 400€. Toki pieniä muutoksia pukuun on vielä tehtävä, mutta ei mitään mahdottoman hankalaa. Ostamani puku oli todella erilainen verrattuna aiemmin sovittamiani.

Vielä en paljasta pukuani (myöskään sen takia, että O haluaa nähdä sen vasta alttarilla <3). Pieniä maistiaisia kuitenkin alla.

puvun vyö voi joutua myös uudistuksen kohteeksi, koska sen sävyt ovat luultavimmin väärät.


Teuvin mielestä tää puku olis parhaimmillaan petinä <3
Pahinta on, että jokapäivä tekis mieli mennä kaapille ja vetää puku päälle tai edes vähän hypistellä sitä. Niin ei kuulemma saa tehdä.. Miks ei?!

Kuinkas monella muulla ensi kesän morsiolla on puku jo?

6 kommenttia:

  1. Ihania maistiaisia! Lupaa hyvää! Saa sitä hypistellä ( valkoiset puuvilla hansikkaat kädessä). Eikö olekin ihana kihelmöivä tunne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä parasta. Eilen kävin pitkästä aikaa taas hypistelemässä pitsejä :D Hullua!

      Poista
  2. Kivaa kun olet löytänyt sen oikean pukusi. :) Pitsi näyttää ihanalta! :) Itse olen tilannut oman pukuni huhtikuun lopussa eli puolen vuoden toimitusajasta ei enää paljoa pitäisi olla jäljellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiks! Mä olin vähän hämmästynyt pukujen toimitusajoista. Monet parit järjestää häät aika pikavauhdilla, joten jotkin puvut voivat jäädä vaan haaveeksi, jos ei tajua olla ajoissa liikenteessä.

      Poista
  3. Mahtavaa että löysit pukusi! :D Ihania sneek peakkeja :)

    Tuijottelin noita kuvia hetken aikaa ja sitten alkoi raksuttaa päässä. Pitsin kuvio on TODELLA tutun näköistä...! Mulla taitaa olla kaapissa ihanuus samalta valmistajalta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on tosi ihanaa! Nyt alkoi kiinnostamaan myös sun puku kovasti!

      Poista