tiistai 21. kesäkuuta 2016

Juhlapaikan koristelut

Valitsimme juhlapaikaksemme Vantaalla sijaitsevan Wanhan Bäckbyn. Valintaan vaikutti paljon, sen valoisuus ja kauneus, mitään ei tarvinnut peittää. Lisäksi juhlapaikan "helppous" houkutti. Sieltä sai ruuat, kukat, henkilökunnan ja osan koristeistakin valmiiksi. Silti paikkaan sai viedä omat juomat.Koska paikka oli itsessään hyvin kaunis, emme lähteneet koristelemaan sitä liikaa. Paikan omistajalta Selenalta tuli hääpalaverissa hyväksi havaittuja vinkkejä mm. menu-ohjelma lehtisiin liittyen. Häitä edeltävänä päivänä pakkasimme koristeet valmiiksi niin, että yhteen pöytään tulevat koristeet oli pakattuna yhteen paperikassiin. Tämä oli helpottanut koristelujoiden urakkaa häiden aamuna. Tokikin pieniä kämmejä oli sattunut, kun yhteen pussiin oli eksynyt väärät paikkakortit.Juhlapaikalta vuokrasimme spottivalot, jotka heijastivat kauniin vaaleanpunaisen värin seinälle. Sieltä tuli myös kaikki kukat sekä komeat kynttiläkruunut buffapöytään. Itse veimme paikanpäälle pöytänumerot, paikkakortit, menu-ohjelmalehtiset, vieraslahjat, karkkibuffan, pari taulua somistukseen, istumapaikkajärjestystaulun sekä kynttilät kippoineen.


Koristeissa yritimme noudattaa melko samanlaista linjaa. Pöytänumerot oli glitteröity kuparin/ruusukullan sävyisiksi, lisäksi paperituotteissa meni samaasävyä oleva glitter-tarranauha. Tulosteissa oli käytetty mahdollisimman pitkälle samoja fontteja ja niiden ulkoasu oli melko yksinkertainen. Kaikki tulosteet tein Canva -ohjelmalla.


Kukkien sävyinä oli koralli, vaaleanpunainen ja valkoinen. Seassa oli hieman eucalyptysta antamassa vihreää. Pöydistä löytyi ainakin ruusuja, neilikoita, pionia. Kukka -asetelmat oli rakennettu kauniista vaikkakin niissä oli käytetty minua karmivia lasipurkkeja. Selena oli kuitenkin kuunnellut huoleni liityen niihin ja lasipurkit oli saatu naamioitua hyvin koristeluihin sopiviksi.


Kynttiläkippoina meillä oli pieniä lasisia hurrikaaneja, jotka oli ostettu Hong Kongista edellisenä syksynä. Hurrikaanien pohjalle laitettiin hieman hienoa sokeria, jotta kynttilät pysyvät paremmin pystyssä. Kynttilät on ostettu tokmannilta ja ne olivat pieniä valkoisia pöytäkynttilöitä.Vieraslahjoina meillä toimineet Macaronsit tilasin Lohjalaisesta Pink Lemon leipomosta. Makuina oli passion ja mansikka. Ne oli myös sävytetty hieman eriväriksiksi vaaleanpunaisiksi. Macaronsit pakattiin läpinäkyviin rasioihin. Rasioiden pohjalle laitettiin hieman "tissue paperia", ympärille vedettiin pala valkoista pitsiä sekä musta satiininauha, joka kiinnitettiin ympyränmuotoisella "timanttisoljella".Millaisia teemoja tai suunnitelmia teillä on tai on ollut koristelujen suhteen?

4 kommenttia:

  1. Tosi kaunis koristelu teillä! Yksinkertaisen tyylikäs!
    Mun suunnitelmat vaihtuu joka päivä, mutta onneksi en oo vielä hylännyt mitään koristeluita, pikemminkin ostan aina lisää.

    Meille tulee valkoiset liinat, erilaisia pyöreitä hieman eri sävyisiä pitsiliinoja kaitaliinan sijaan, kynttilät ja juurikin tuollaisissa purkeissa tulevia kukkia. :)

    VastaaPoista
  2. Upean näköinen paikka ja niin kauniit kattaukset! ♡

    VastaaPoista