tiistai 2. helmikuuta 2016

Tyttöjen askartelupäivä

Sunnuntaina houkuttelin rakkaat ystäväni meille brunssille ja askartelemaan hääjuttuja. Oli super ihanaa, kun sai kuulumisten vaihdon, hyvän ruuan ja naurun merkeissä vietyä häävalmisteluja pikkasen eteenpäin. Tehtävälistalla oli tehtävälistan päivittäminen, macaron-rasioiden kokoaminen, pöytänumeroiden maalaaminen ja glitteröinti sekä kutsukuorien kirjoittaminen.Kaikki muut asiat saatiin tehtyä paitsi kuoret. Onneksi ihan hirveä kiirus ei niillä ole, koska kutsut on tarkoitus lähettää ensikuun vaihteessa. Erityisen mielenkiintoista hommasta teki se, ettei olla hirveen innokkaita askartelijoita ja hommia hoidettiin semi suurpiirteisesti "ei se oo niin justiinsa" -asenteella. Täydellistä, jos tää ei aiheuta ressii niin ei ehkä mikään?

Kirjaimet maalaattiin ensin kultaisella plus colour -maalilla ja sen jälkeen ne glitteröitiin. Glitterin alle laitettiin decoupe -lakkaa ja kuivumisen jälkeen päälle suihkuteltiin vielä spraylakkaa. Helevetin ärsyttävää hommaa, mutta lopputulokseen olen todi tyytyväinen! Saa nyt nähdä tuleeko kirjaimet tikkujen päähän vai laitetaanko ne pystyyn pöydille.
Macaron -rasiat kasattiin ja niiden pohjalle leikattiin sopivan kokoiset "tissue paper" palaset. Mama keksi taitella paperit pohjalle, jollon ne eivät sähköisty ja lentele ympäri rasiaa. Lisäksi rasioiden ympärille tulevat pitsit leikattiin valmiiksi oikeaan kokoon, jotta rasioiden kokoaminen ennen h-hetkeä olisi mahdollisimman nopeaa.
Kokeilin sunnuntaina ennen brunssia pöytäkoristeluja taasen. Niistä myödemmin loppuviikosta :)3 kommenttia:

 1. Uu, ostitko nuo macaron-laatikot Pakkaustukusta? :) Montako leivosta teille tulee per boksi eli minkä kokoisia nuo on? Paperit pohjalla antaa myös huolitellun ilmeen! Täytyypä laittaa harkintaan, jos jaksaa itsekin myöhemmin väkerrellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää tilasin Ebayn kautta. Tuli aika paljon halvemmaksi. Konditorian vinkistä tilasin 6x6x6cm kokoiset boxit, joihin tulee 2 macaronia. :) Kyllä mie toivon, että nää on vaivan värti sitten loppupeleissä:)

   Poista
 2. Kivat pöytänumerot. :) Nuo macaron rasiat ovat kyllä myös hienot.

  VastaaPoista