sunnuntai 30. elokuuta 2015

Mitä meille kuuluuu?

Meillehän kuuluu oikein hyvää :) Viime viikolla havahduttiin siihen, että meidän häihin on aikaa enää 9kk! Miten tää aika juoksee näin nopeasti?!

Blogissa on ollut kovin hiljaista, koska hirveästi häärintamallakaan ei ole tapahtunut. Tai on, mutta niistä pitää tehdä ihan omia postauksia asap :)

Vietettiin heinäkuu aikapitkälle minun kotikonnuilla Pohjois-Karjalassa mökkeillen ja sukulaisia visiteeraten :) Elokuussa töihin palatessa onkin sitten ollut melekoista hulinaa!
Mä suuntasin aika heti töihin paluun jälkeen viikon mittaiselle työmatkalle Maltalle ja sen jälkeen olen intoillut hieman uusiutuvia työkuvioita. Ensiviikolla aloitan myös opiskelut, joten tässä taitaa olla eka harjoituserä niistä paljonpuhutuista ruuhkavuosista. Ei kuitenkaan ole parempaa, että kiireisyyden keskellä ei odota mitään muuta yhtä paljoa, kuin oman rakkaan viereen pääsemistä ja kaikkea yhteistä aikaa mitä sen kanssa saa viettää <3


Nyt lähipäivinä yritän aktivoida blogia vähän enemmän. Häät on mielessä päivittäin, mutta yritän silti pysyä rauhallisena niiden suunnittelun ja odotuksen kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti