lauantai 3. syyskuuta 2016

Häidemme kukat

Pari viikkoa on vierähtänyt kuin siivillä. Nyt istutaan kotona kynttilänvalossa ja katsotaan vierivieressä telkkaria ja ulkona sataa. Vaikka en muuten pidäkään syksystä, on ihanaa saada nauttia pimeistä illoista. Vielä odotan, että sade lakkaa ja saa nauttia vähän kirpeämmistä päivistä ja väriloistosta.

Väriloistosta tulee hyvä aasinsilta häidemme kukka-asioihin. Oikeastaan meidän häiden kukat eivät olleet edes supervärikkäitä vaan enemmänkin hieman pastellisia ja hempeitä sävyjä sisältäviä. Kaikki kukat tulivat juhlapaikaltamme Wanhasta Bäckbystä. Annoimme Selenalle muutaman mallikuvan ja hän toteutti kukat niiden mukaisesti. Tilauksemme piti sisällään morsiuskimpun, 5 viehettä, 2 rannekukkaa sekä pöytäkukat. Hintaa kukille tuli himpunverran yli 400€.

Tykkäsin kimpustani ihan mielettömän paljon. Se oli todella kaunis ja sisälsi juuri niitä kukkia ja värejä joita olin pyytänytkin. Tykkäsin kyllä muistakin kukista, mutta kimppu jäi jostain syystä kaikista parhaiten mieleen. Vieheet oli tilattu O:lle, bestmanille sekä meidän iseille ja O:n isäpuolelle. Rannekukat taas olivat kaasoilla.

Pöytäkukkina oli rykelmä erilaisissa purkeissa ja pulloissa olevia kukkasia. Kukista tunnistin ainakin Neilikan, Pionin, Ruusut sekä Eucalyptuksen. Kimpussani oli myös jotain muuta kukkaa, mutta en tarkalleen tiedä mitä se on.
Kaikenkaikkiaan olin erittäin tyytyväinen kukkiin Ne ovat näyttäneet kuvissa ihanille ja sopivat mainiosti alkukesän hempeisiin tunnelmiin.

(Ethän kopioi kuvia)

3 kommenttia:

 1. Ihania kukkia! Meille on tulossa vähän samanlainen idea: valkoisilla liinoilla isoja lasipurkkeja, joihin asetellaan samoja kukkia kuin kimpussa tulee olemaan. Mä sanoin heti, että kaikessa muussa voidaan säästää, mutta kukkia hankitaan ennemmin liikaa kuin liian vähän :) Kolmen viikon päästä nähdään, onnistuiko tavoite!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kukat! Tosi hennot ja herkät sävyt.

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit kukat! Jos meille tulis aitoja kukkia niin nää olis ollu nii lähel omaa makua kans <3
  http://hullunahaihin.blogspot.fi/

  VastaaPoista