tiistai 8. joulukuuta 2015

Vuoden hääblogi ehdokkuus

Ihanaa tiistaita,

Sunnuntai iltana sain ihanaa sähköpostia. Blogiani oli ehdotettu vuoden hääblogiksi. Tämä viesti sai aikaan minussa suuren innostuksen ja onnen tunteen. Tunnen myös mielettömän suurta kiitollisuutta, sitä kohtaan, että joku/jotkut ovat halunneet ehdottaa blogini mukaan kilpailuun. Iso kiitos siis <3

Ehdokkuuden myötä päätin kertoa blogini olemassa olosta myös ytäville, tutuille ja perheille. Suurinosahan tästä ei ole mitään tietänyt. Jännitti ihan pirusti, koska ajattelin muiden pitävän minua ihan nolona. Ainakaan vielä ei ole korviini kantautunut yhtään "kuin noloa" -ilmoitusta. Päin vastoin, olen saanut paljon hyvää palautetta ja onnen toivotuksia. Kiitos siis myös niistä :)Miten sitten omaa suosikki hääblogia voi päästä äänestämään?

Klikkaa tästä ja käy antamassa äänesi suosikki blogillesi. Ääniä voi antaa samasta IP-osoitteesta kerran päivässä, 16.1.2015 saakka. Oma blogini on mukana kahdessa sarjassa: vuoden hääblogit sekä vuoden hääblogi tulokas. Lisäksi palkittavana on vielä vuoden kaupallinen hääblogi. Kanssakilpailemassa on monta mielettömän ihanaa blogia. Suosittelen ehdottomasti käymään tutustumassa niihin. Itselleni blogit ovat antaneet paljon hyviä ideoita ja samalla sieltä on saanut vertaistukea omaan "luomisentuskaan".

Vuoden hääblogi voittajat palkitaan Love Me Do -tapahtumassa 23.1.2015. Kiitän jo etukäteen saamistani äänistä :)

1 kommentti: